31. 07. 2008.

CIRKUS EMBELL RIVA U CRNOJ GORI! CIRCUS EMBELL RIVA IN MONTENEGRO





Ako želite vidjeti pravi internacionalni cirkus, onda imate priliku. Veliki talijanski cirkus koji je bio na turneji i po Hrvatskoj 2003. godine, blizu je naše granice.Trenutno se cirkus nalazi u Crnoj Gori,a nakon toga gostovat će u susjednoj nam Bosni i Hercegovini. Osim vrhunskih artista u cirkusu možete vidjeti točke sa slonovima, konjima, devama, zebrama, nosorogom i ostalim egzotičnim životinjama.POZDRAV!!!!!

Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

Your blog is very creative, when people read this it widens our imaginations.

mario kaže...

Thank you very much!We will try to wright most post's on english so everybody can understand.The last two post's is in Croatian because we have some problems with new laws about strangers who are working in our country(in these case it's about artist's and workers in Circo Apollo who is in Croatia at the moment).

Danny kaže...

Zdravo Mario!

Imala sam priliku da Vas cirkus gledam ovog ljeta u Podgorici i puno mi se svidio. Posebno mi se svidjaju slonovi, njih obozavam. Moram biti iskrena i priznati da si me ti odusevio svojom ljubavlju koju pokazujes prema zivotinjama a i harizmom kojom zracis. Voljela bih da ostanemo u kontaktu, a mozda se i vidimo :-)
I like you

Pozdrav od Danijele

dunja kaže...

Danijela
ovom si porukom pogodila Marija u srce i on obožava slonove. Divno je da si bila na našem blogu i bilo bi dobro da ga posjeti što više ljudi i zato upoznaj svoje prijetelje s njim da i oni daju svoje komentare u vezi cirkusa jer i to je jedan način da se izborimo da nam ih dođe što više i da možemo uživati u njima jer nažalost Zakon ih sve više i više proganja i onemogučuje im rad

Anonimno kaže...

hi, new to the site, thanks.

Anonimno kaže...

I am no longer sure the place уou are getting your information, howeѵer good topic.
I needs to spend ѕome time lеarning more or figuring out
more. Thanks for magnіficent іnformation I was searchіng for thiѕ info foг my
mission.

Fееl free to visit my blog post - sneak a peek at these girls to choose tantra london
Also see my web site :: tantra london agency

Anonimno kaže...

Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for?
you make blogging look easy. The overall look of your
website is great, let alone the content!
my site :: how to really lose weight