14. 05. 2009.

CIRKUSKA AVANTURA SE NASTAVLJA!!

VELIKE ZVIJEZDE CIRKUSA!!!!!

RTL Televizija predstavlja vam nastavak prve izlučne večeri 33. međunarodnoga festivala cirkusa u Monte Carlu u kojem nije nedostajalo uzbuđenja, spektakularnih nastupa i nevjerojatnih vještina. Sa svakim novim nastupom, sve je jasnije kako će biti iznimno teško odlučiti kome trebaju pripasti Zlatni, Srebrni i Brončani klaun.

Nakon trogodišnje odsutnosti iz Monte Carla, veliki povratak na festival ostvarili su korejski artisti, tradicionalno jedni od najuzbudljivijih, koje predstavljaju leteće djevojke iz cirkusa Moranbong iz Pyongyanga. Karl Ferdinand Trunk nasljednik je slavne dreserske loze, ali njegovi su prijatelji potpuno neočekivani - Karl ne dresira konje, nego različite životinje s farme; svinje, koze, pa čak i jednog psa. Znatno veći, ali jednako spretni, slonovi su koje dresira velika talijanska obitelj Errani. Sve ovo samo je dio fantastične cirkuske večeri, kroz koju nas ponovno vodi Mali Gougou.

Ne propustite drugu epizodu fantastične zabavne emisije "Velike zvijezde cirkusa" danas u 20 sati.

1 komentar:

Anonimno kaže...

ma što je vama ?!
Životinje se pate i muče da bi se vi mogli smijati!!!
Misliš da je prirodno da jedna velika bijela tigrica hoda na dvije noge, ili daje da ju se vuče za rep ili da slon voli stajati na dvije suprotne noge te kotrljati se , pa koji ti je ?!
Što je vama ????
SRAMOTNO JE TO ŠTO SE ŽIVOTINJE DOVODE U CIRKUS KAKO BI ZABAVILE LJUDE, JER CIRKUS MOŽE BITI JEDNAKO ZABAVAN I BEZ ŽIVOTINJSKIH TOČAKA !
Želiš li mi nešto reći , slobodno možeš na http:karlablablablabla.blog.hr/