09. 05. 2009.

VELIKE ZVIJEZDE CIRKUSA


Svake godine u Monte Carlu se okupe najbolji svjetski artisti, na redovitom godišnjem međunarodnom cirkuskom festivalu, koji se smatra najboljim na cijelom svijetu. Slavni cirkuski krug Fontvielle najbolje je svjetske cirkuse ugostio i ove godine, i to po 33. put. Pod šatorom su prisutni sretnici mogli uživati u nastupima čak 30 različitih trupa, koje su prezentirale najširi dijapazon cirkuskih umijeća, a sada isto mogu vidjeti i hrvatski gledatelji, na programu RTL Televizije, u emisiji „Velike zvijezde cirkusa".

Ideja cirkusa koju nosimo od malih nogu jest ona čudesnog, nesvakidašnjeg i uzbudljivog svijeta koji se od stvarnoga razlikuje po neslućenim i neizbrojivim mogućnostima koje nudi. Emisija „Velike zvijezda cirkusa" takvu viziju itekako potvrđuje, pokazujući nam najvještije i najoriginalnije svjetske cirkuske trupe u njihovim najreprezentativnijim točkama. Najboljima od njih, stručni žiri na čelu s princezom Stéphanie od Monaka dodijelit će prestižne nagrade Zlatnog, Srebrnog i Brončanog klauna, poznate kao Oscari cirkuskog svijeta.

Od akrobacija u zraku i na zemlji, preko klasične klaunerije i žongliranja, pa sve do dresure tigrova i konja - sve to, kao i još mnogo više, uključujući gotovo sve što cirkuska zabava nudi, moći ćete vidjeti u nastupima cijenjenih trupa kao što su braća Giona iz Italije, Elena Drogaleva i njeni žongleri, Majorovljeva trupa akrobata ili klaun Housch-Ma-Housch, te mnogi drugi.

Ovu spektakularnu emisiju možete gledati svakog četvrtka od 20:00 na RTL televiziji!!

Hvala Vam dragi naši RTL-aši:-) što ste odlučili staviti cirkusku umjetnost kao dio svog programa..VELIKO HVALA Vam šalju ljubitelji cirkusa Hrvatske!

Nema komentara: