02. 07. 2010.

CIRCO MEDRANO



Jučer (1. srpnja) u prepunom šatoru velikog internacionalnog cirkusa Medrano(Italia) u Rijeci, održana je svečana premijera novog spektakla 2010. Prema riječima organizatorice turneje cirkusa Medrano Dunje Jozić - Hristov, oduševljena publika je na kraju predstave ustala na noge i ogromnim aplauzom i uzdasima oduševljenja pozdravia poznate svjetske artiste koji će biti dragi gosti na Preluci sve do 11. srpnja. "Dugo nisam doživjela ovakve ovacije publike. Svi su se ustali sa svojih mjesta i sa oduševljenjem nagradili sve one koji su im dva sata pružili, uistinu, veliki spektakl.Hvala Rijeka!", naglasila je Dunja Jozić - Hristov.

Ja u Medrano idem u nedjelju, tako da ćemo i Dunja i ja pripremiti jednu veliku reportažu za sve vas uz brojne fotografije koje budemo napravili!Pozdrav svima i DOĐITE U RIJEKU U VELIKI MEDRANO!!!!

Broj komentara: 8:

Anonimno kaže...

koliko košta ulaznica?

Anonimno kaže...

Možete li nam napisati cijene ulaznica?Mislim da ima dosta onih koje taj podatak zanima...

Anonimno kaže...

koliko je upad??

mario kaže...

S obzirom da se radi o jednom od najpoznatijih europskih cirkusa, cijene su u skladu sa reputacijom:))
LOŽA 120 kn
PRVI SEKTOR 90 kn
DRUGI SEKTOR 70 kuna

+ POPUSTI (naravno)

Lijepi pozdrav

CCF

Anonimno kaže...

Koje sve životinje ima cirkus Medrano?

mario kaže...

Od životinja u programu na teritoriju Hrvatske, samo andaluzijski i arapski konji te psi..Zbog smiješnih Hrvatskih zakona, sve divlje životinje ostavili su u Italiji!
Ali, nedostatak istih ništa ne umanjuje kvalitetu ovih vrhunskih svjetsih artista!!!OTIĐITE, POGLEDAJTE I ODUŠEVIT ĆETE SE!!
Pozdrav

Unknown kaže...

Mario, dali Medrano dolazi u Osijek ?

mario kaže...

Hej Dragomire!!Za sada, na žalost, ne!Nemamo u planu dovesti Medrano u Osijek..Možda, ali možda, slijedeće godine u ljeto!Za sada su karte skupe za naše Osječane:(((
Veliki pozdrav!